Beoordelingen

van campeerders...

Leuk leuk

Rated 5,0 out of 5
21 mei 2023

Wat een heerlijke camping. We zijn hier 4 dagen geweest en hebben genoten. Leuke kleine camping, Jane en Shirley zijn super vriendelijke en niks is teveel. Met de pony’s wandelen, knuffelen en verzorgen was geweldig.

Volgende keer nemen we de fietsen mee en kunnen we nog meer genieten van de omgeving

Luna

Een plek waar je tot rust komt en je thuis voelt

Rated 5,0 out of 5
13 mei 2023

Vijf nachten met mijn 2 kinderen(12 en 15)en zus met 2 kids(7 en 9) gekampeerd. Echt genoten van deze prachtige plek. Een heerlijk grasveld, lieve pony’s, schoon sanitair en Shirley en Jane maken de gastvrijheid compleet. De wifi is uitstekend; nog nooit ergens op vakantie geweest waar het zo goed was als hier. Heerlijk wandelen in de buurt, skaten vanaf de camping kan prima en voor de enige regendag was er een heel leuk zwembad in de buurt. Zeker een plek om naar terug te gaan! Wij hebben 5 fantastische dagen gehad.

Janneke

5 sterren, omdat meer niet kan

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2022

We hebben hier een heerlijke week gehad. Nette, schone caravan op een kleinschalige, gezellige camping. Elke dag een heerlijk ontbijt, leuke dorpjes en mooie fietsroutes in de omgeving en natuurlijk de ponies. Wat een lieve vrouwen zijn Shirley en Jane! Mijn dochter heeft de tijd van haar leven gehad, ze kon heerlijk haar gang gaan met verzorgen, helpen in de stallen en natuurlijk het rijden. Er moesten bij het afscheid wel een paar traantjes weggeslikt worden.

Laura en Noemi

Topvakantie, helemaal ertussen uit geweest!

Rated 5,0 out of 5
29 april 2022

Wat fijn om er even een weekje helemaal tussenuit geweest te zijn! Heerlijk in de natuur en ook fijn het gemak dat McDonalds om de hoek zit ;-). We hebben genoten van de gastvrijheid en fijne gesprekken met de beheerders, wat een lieve mensen!!

John en Liesbeth

geweldige gastvrijheid

Rated 5,0 out of 5
12 juli 2021

Afgelopen weekend hebben wij onze vouwwagen voor het eerst uitgeprobeerd bij deze camping.

Wij hebben de exploitanten Shirley en Jane als twee hele fijne mensen ervaren en zij houden de camping mooi schoon ook de sanitaire voorzieningen zijn perfect. Wij zullen hier zeker nog eens terug komen.

Mooi om te zien hoe zorgzaam zij omgaan met de paarden.

Emile Tonnaer

Wat een grote gastvrijheid

Rated 5,0 out of 5
7 juli 2021

Wij zijn op onze wandelreis bij Shirley en Jane terecht gekomen voor slechts een enkele overnachting. Maar wat een heerlijke plek en wat een leuke caravan waar we in verbleven. De volgende morgen werden we verrast met een héérlijk en uitgebreid ontbijt. Wat een lieve gastvrouwen met een hele grote gastvrijheid!!

Ada en Nico

Geo-vakantie

Rated 4,0 out of 5
24 mei 2021

Wij (twee vriendinnen) waren voor een week op mini-camping de Eendenkooi in Waardenburg. We kwamen hier, omdat de camping midden Nederland lag, waar we wilden geo coachen in de wijde omgeving. Op de eerste dag waren er meer kampeerders, maar de volgende dag bleven wij alleen over. Het had met de slechte weersverwachting te maken. Dat maakte ons niets uit. Het was een zeer rustig omgeving. Hier waren een paard en twee pony’ s, leuk om te zien. Het sanitair was schoon. Shirley en Jane waren vriendelijk en complimenteerden ons, omdat we bleven ondanks het slechte weer. Hartelijk groet,

Franka en Marie

Fietsvakantie

Rated 4,0 out of 5
16 mei 2021

Heel erg vriendelijk ontvangen door de Shirley en Jane. We kwamen een beetje natgeregend aan op de fiets, maar Shirley en Jane waren zo aardig dat we de overkapping mochten gebruiken om onder te eten en wat kleding te laten drogen. De warme douche is ook echt top. De camping bevindt zich in de buurt van een snelweg, maar het geluid heb je niet echt last van. De plek is erg goed om te verblijven als je op fietsvakantie bent!

Tika

Sfeervol.

Rated 4,0 out of 5
17 september 2020

Warme fijne mensen Shirley en Jane. Een fijn veld, kleinschalig net wat wij willen. Naast de snelweg, maar snel gewend.

De sfeer is ontspannen, schoon sanitair. Fijne fiets en wandel routes, wij hebben genoten.

Paarden liefhebbers kunnen hier extra genieten, ook mensen die spiritueel zijn, krijgen een luisterend oor.

Het allerbeste met alles, en tot ziens. Hartelijke groet, Dick en Mieke Smit.

Dick en Mieke Smit.

Verrassing achter de geluidswal van A2.

Rated 4,0 out of 5
4 augustus 2020

Erg vriendelijke ontvangst , een fijne camping mooie fietsomgeving.. Diervriendelijk en fijne mensen. Een echte aanrader. We waren hier 17-18-19 juli 2020

Jan en Ciska

24 juli 2020

Rated 4,0 out of 5
25 juli 2020

Mooie rustige camping een aanrader

Joke en Martin Doctor

Heerlijke verblijfsplaats in het mooie rivierengebied van de Betuwe

Rated 4,0 out of 5
12 juli 2020

Sinds kort zijn wij donateur van SVR en daardoor kwamen wij deze heerlijke plek in Waardenburg op het spoor. Wij zochten een makkelijk bereikbare kleine camping voor een kort uitje in het rivierengebied van de Betuwe. Een plek die nog echt “kamperen bij de boer” betekent. De eigenaren van dit terrein houden hier dieren en hebben daarnaast een paar ruime plekken vrijgemaakt voor kampeerders. Er zijn de nodige basisvoorzieningen (sanitair, stroomvoorziening; 16 ampère), verder geen zwembaden of glijbanen. En dit is precies wat wij zoeken. De terreingrond is van een fijne samenstelling, het wordt niet snel drassig. De eigenaren betoonden een grote gastvrijheid. Wij voelden ons meteen thuis. Als wij weer in die regio willen bivakkeren gaan wij naar minicamping De Eendenkooi terug, want dat het dichtbij de rijksweg (goed geluidsscherm!) is vinden wij een voordeel. Ook kun je van hieruit hele mooie fietstochten maken. Dank en tot ziens!

Dhr. en Mw. van der Werf

Korte vakantie

Rated 3,0 out of 5
4 juni 2020

Erg lieve gastvrouwen was even schrikken zo dicht aan de snelweg maar dat went vlug en de rust op de camping zelf maakt veel goed mooie streek voor fiets liefhebbers

Piet en josje Philipse

Jouw beoordeling schrijven

Call Now Button