Ponyrijden

Op de camping

Wie gek is op ponyrijden en van paarden en pony’s, houd, is op onze kleine camping op de juiste plek. Je kan tegen een betaald tarief, ponyrijden, rijlessen, nemen, en pony’s en paarden leren verzorgen, en ermee leren omgaan. Alles onder volledige begeleiding en op afspraak. Dit behoort tot de mogelijkheden op onze camping met pony’s. Dit voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar.

Je kampeert bijna letterlijk tussen de paarden en pony’s, op minicamping ”de eendenkooi”. Want de kampeerplaatsen liggen tussen de rijbak en de weilanden waar onze hobby paarden lopen. De Eendenkooi is een echte pony camping.

Voor de volwassenen hebben wij onder begeleiding, paarden aaien, contact maken, coachen en spiegelen. Zie hiervoor meditaties

Ponyrijden 

Tarieven

Pony rijden; Onder volledige begeleiding huur je een shetland pony voor de kinderen. Het aantal kinderen per gezin maakt niet uit. Wij lopen rondjes met de pony’s in de rijbak of het weiland. De pony’s hebben een westernzadel, het voordeel hiervan is dat de kinderen een betere zit en houvast hebben. Deze zadels zitten als een stoel en zeer comfortabel. Je rijdt dus als een echte cowboy op een pony door de paddock of het weiland.

Prijs  10,- voor 20 minuten 

Pony rijles; Onder begeleiding met een Shetland pony privé les. Door een ervaren instructrice. Je leert echt hoe je moet paardrijden. Dit is per kind. De kinderen leren de grondbeginselen van het paardrijden. Hoe ze hun handen en voeten moeten houden, hoe ze een pony kunnen sturen. Links, rechts, voorwaarts, ho houden.

Prijs  20,- voor 30 minuten

Mini cursus; pony poetsen, leren opzadelen, en privé rijles 

Prijs  35,- voor 60 minuten 

De cursussen worden gegeven door een ervaren instructrice

Caravan huren

Ben je niet in het bezit van een tent, caravan of camper? Boek dan een arrangement caravan huren. Bij 3 overnachtingen krijg je gratis pony ritten. Dus niet getreurd.
 
 

Reserveren en contact

Call Now Button