B&B de Eendenkooi

Welkom naar SVR camping de Eendenkooi waar we ook B&B kamers hebben. Wij verhuren B&B kamers voor 1 nacht of meerdere nachten. Ben je op door reis of kom je het gebied van Maas en Waal bekijken met zijn vele bezienswaardigheden en activiteiten boek dan bij ons een B&B kamer. De bezienswaardigheden vanuit onze locatie zijn onder andere ; vesting stad Zaltbommel, fruitcorso, appelpop, landgoed Mariénweardt, de vele fruitbomen waar je zelfs je eigen fruit kan plukken [ appels peren en kersen] en de wandel route Maarten van Rossum pad. 

B&B de Eendenkooi in Waardenburg

We hebben mooie kamers in onze boerderij met een uitgebreid ontbijt. Bij mooi weer kan je buiten ontbijten. Vanaf de B&B de” Eendenkooi” kan je ook heerlijk fietsen, de polder in gaan naar natuurgebied de Eendenkooi en langs de Linge. Je bevind je in de Betuwe. De kamers zijn voor 2 personen. Ben je met een gezin van 3 of 4  personen dan kan je onze caravan huren Die heeft de beschikking over meer slaap plaatsen.

Op onze kleine camping kan je ook kamperen met een tent, een camper of caravan. Voor de kleintjes tot 12 jaar hebben we 2 pony’s waar ze in overleg met de camping eigenaar op mogen pony rijden. Bij een boeking van 3 overnachtingen op onze ”camping de Eendenkooi” mogen de kinderen onder begeleiding gratis een ritje maken. Ook mag je de pony’ s poetsen en knuffelen.

Wij houden van dieren, dus je treft bij ons paarden aan, katten, eenden, 1 gans, en vele vogelsoorten met hun gezang. Dus ben je geen liefhebber van dieren dan graag een ander camping zoeken. Ben je wel een dieren vriend,  dan zit je bij ons goed en zal je de positieve energie voelen van de hele omgeving. Hoezo? Een dieren vriend kijkt met andere ogen en voelt zich eerder op zijn gemak. We hebben een leuke met een fijne sfeer. Laat je verassen en boek een kamer op onze vrijstaande boerderij, geniet van onze gast vrijheid.

Wij als eigenaar staan open voor iedereen en verwelkomen een ieder die een gezellige en fijne kampeer sfeer zoeken

Prijs voor een kamer per overnachting 1 persoon € 125,- inclusief ontbijt en toeristenbelasting

Prijs voor een kamer per overnachting 2 personen€ 135,- inclusief ontbijt en toeristenbelasting

De b&b overnachtingen dienen van tevoren volledig te worden betaald.

Wij vragen 10,- borg voor de sleutel, dit kunt u contant doen bij aankomst.

Aankomst /vertrek tijd

Incheck tussen 18.00 – 20.00

Uitcheck 10.00

Annuleringsvoorwaarden

Ongeacht de reden van annulering wordt er 50% ingehouden van het door u volledig betaalde bedrag.

Reserveren en contact 0620268488

Call Now Button