Camping met pony's

Zoek je een camping met pony’s? De Eendenkooi te Waardenburg is een echte pony camping. Onze 5 privé pony’s en paarden zijn van de partij.

We zijn de enige camping met pony’s in Nederland waar je gratis ritjes kan verdienen, als je een handje helpt de paarden schoon te maken en te verzorgen.

Camping met pony’s

Reserveer een kampeerplek en maak kennis met onze 2 shetlanders Lucky en Funny, 2 ondeugende pony’s. Geneva, Preciosa en Coronel onze 3 P.R.E paarden beter bekend als de Andalusiér. Spaanse paarden.

Camping met pony rijden? Gek op my little pony? We hebben 2 my little pony’s onze ondeugende shetlanders. Kom als een echte cowboy op onze mini ranch rijden.

SVR camping met ponyrijden

Wij zijn een SVR camping met pony’s of terwijl pony camping Nederland. Zoals je reeds gelezen hebt, kan je een gratis ritje verdienen door je handen uit de mouwen te steken. Dit geld voor kinderen tot 12 jaar.

Uiteraard kan je ook gewoon een pony ritje betalen of les krijgen. Dan hoef je niets te doen en dan word er een klein bedrag betaald zodat de camping met pony’s Nederland voor de pony’s brokjes en hooi kan kopen. Dus de pony’s verdienen hun eigen voer.

Helpende handjes

Hoe leuk is het dat je zelf de handen uit de mouwen kan steken en de pony’s kan borstelen, uitmesten, mest van het land rapen en hiervoor dan gratis mag rijden op onze pony camping. Vraag je ouders om een paar dagen bij camping pony ‘De Eendenkooi’ te Waardenburg te gaan staan.

Soms is het er rustig, maar als de wind anders staat hoor je het ruizen van de auto’s want we zitten vlak bij de a2. Tegen het natuurgebied De Eendenkooi aan, waar je met een gids naar herten kan spotten. 

Boek een camping met pony’s met en vermaak je. Wij hebben altijd een luisterend oor en alle vragen over de pony’s kan je ons ook stellen. We leren je om met pony’s om te gaan. Dus of je helpt vrijwillig en het is gratis of je doet niets en je betaald voor de lessen en het pony rijden. 

Ik, Shirley heb in het verleden meerdere bekers gewonnen met dressuur en springen en heb zelfs in een spaanse show gereden met mijn arabier Igor Shahal. Ik rijd al 30 jaar paard en ken de kneepjes. 

Ooit van lichaamstaal gehoord met paarden? Mijn pony’s Lucky en Funny kunnen op commando steigeren en voetje geven. Dus boek een kampeerplek op onze camping en ik zal jullie laten zien op commando steigeren, knielen en voetje geven. Mijn shetlandpony’s Lucky en Funny, kruipen zelfs onder de schrikdraden door. Zo ondeugend zijn ze!

reserveren 0620268488

camping met pony's
camping met pony's
camping met pony's
Call Now Button