Camper camping

 

Ben je op doortocht? en zoek je een geschikte camper camping Nederland? stationeer dan op ‘minicamping de Eendenkooi’ in Waardenburg. Onze camper camping ligt langs de a2 tussen Utrecht Den Bosch en Tiel, 2 minuten vanaf de afrit net even in het buitengebied. Op de grens van Brabant/Gelderland. Kom met je camper op camping de Eendenkooi staan. Er zijn diverse camper campings te vinden in Europa zoals die van ons. 

Camper camping

Heb je een camper en ben je avontuurlijk aangelegd en hou je van reizen? Wij zitten midden in het land bij ons kan je met je camper staan mits je camper niet langer is dan 10 meter. Makkelijk aan te rijden op afstand van diverse grote plaatsen.

Als je door Nederland rijd met je camper op weg naar Europese bezienswaardigheden of een bestemming in Europa kan je bij ons een stop over maken. 

Wij zijn open en gastvrij. Wil je een praatje maken? Wij zijn een mensen mens. Misschien een meditatie, een reiki behandeling of een coaching gesprek? Tegen een vergoeding kun je een sessie bij ons boeken. 

Pony’s en paarden

Degene die gek zijn op pony’s, je komt op een camping met paarden. Wij bieden diverse cursussen aan. Ponyrijden voor kinderen tot 12 jaar. Knuffelen, poetsen. En voor volwassenen coaching met paarden, spiegelen, leren met paarden omgaan.

2020 is een heel ander jaar dan we gewent zijn. Normaal ga je met je camper naar Spanje, Frankrijk of Duitsland. Nu in 2020 blijf je in je eigen Nederland, dichtbij huis, maar toch even ertussen uit.

Kom en boek bij ons op camping de Eendenkooi te Waardenburg een camperplaats, we hebben mooi gescheiden sanitair voor dames en heren, netjes en schoon. 

We beschikken over 15 kampeer eenheden, een chemische stortbak, en 16 amper electra aansluiting, en we zitten aan de rand van natuurgebied de Eendenkooi. 

Wij zijn gastvrij en verwelkomen je graag op ons kampeer terrein.

reserveren en contact 062028488

Call Now Button