Camping met paarden

Welkom bij onze camping met paarden. Onze camping is uniek. Zoek je een leuk plekje tussen de paarden? Maar toch niet afgelegen en alleen maar in de stilte? Bezoek onze camping met manege Nederland. Een echte SVR paarden en pony camping, gezellig, kleinschalig, leuke eigenaren. Je voelt je hier bij ons thuis. Heb je iets met paarden? Bij ons kan je ze knuffelen, poetsen, aaien, pony rijlessen nemen en pony ritjes maken

Je kan bij ons ook een workshop krijgen [ lichaamstaal ] met paarden. Deze cursus doen we met onze eigen paarden. Dus kom naar onze kleine camping. Niet zo maar een camping, eentje met gezelligheid en sfeer. We zijn klein, zitten aan de rand van ‘De Eendenkooi’ vlak bij de a2. Met het voordeel van vele bezienswaardigheden en activiteiten, fiets en wandelroutes

Ons kampeerveld is geschikt voor caravans, tenten maar ook als camper camping

Natuurlijk kun je het ruizen van de auto’s horen maar daar wen je wel aan. Het is net de zee die je hoort. Het voordeel is vlakbij de a2, dat je buiten je bent vanuit onze SVR camping snel in Zaltbommel, de vestingsstad, in Tiel waar jaarlijks het fruitcorso plaatsvind. Of ga naar Den Bosch / Utrecht waar je leuk kan winkelen of een heerlijk terrasje kan pakken of naar de markt kan gaan. Dit is wel het voordeel van vlak bij de a2.

Wil je kamperen om er even uit te zijn en niet totaal in de rust te zitten, maar in de nabijheid van diverse steden met leuke bezienswaardigheden, boek dan onze camping met paarden ‘De Eendenkooi’ te Waardenburg. 

Onze kleine camping beschikt over goed sanitair

Camping met paarden 

Kom eens een keer langs, voor een weekend, midweek of zelfs wat langer. Boek een SVR camping met paarden. Onze unieke locatie bied vele uit vals mogelijkheden naar Geldermalsen, Tiel, Utrecht, Den Bosch. Kom je uit een hele andere hoek in Nederland, kom dan bij ons op de camping staan, zodat je gemakkelijk naar diverse steden kan. 

Wij zijn vriendelijk, open, en hebben een luisterend oor voor onze kampeerders. Wij zijn een mensen mens! Dus boek een plekje op onze paarden camping en proef zelf de sfeer. 

 SVR camping ‘De Eendenkooi in Waardenburg’  Tot snel.

Reserveren 0620268488

Call Now Button