Camperplaats

Zoek je een camperplaats als je op weg bent tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel? Rijd je over de a2 Kom dan naar onze camper camping de Eendenkooi in Waardenburg. Op de grens van Brabant/ Gelderland. Wij hebben 15 camper plaatsen met een chemisch stortbak, 16 ampére stroom en een goed sanitair gebouw. Campers tot 9 meter zijn van harte welkom op ons trekkers veld. Als je een stop wilt maken op je reis door Nederland of door Europa kun je op ‘Camping de Eendenkooi een gezellig plekje krijgen. 

Camperplaats Europa

Kom je uit Spanje, Duitsland, Portugal, of uit een ander land met je camper? Maak dan zeker een stop bij ons in Waardenburg. Dan zeggen wij : bien venido, willkomme, bem venido, dus welkom bij ons op de camping waar we diverse talen spreken. Zodat we u in uw taal kunnen verwelkomen. 

Wij kennen de gastvrijheid van de zuidelijke landen waardoor je je bij ons thuisvoelt.

Je vind ons 2 min vanaf de snelweg aan de rand van een prachtig natuurgebied waar je wilde vogels en herten kan spotten. Uitgestrekte fiets en wandelroutes, zoals de Linge route, dwaalroutes, klompen paden. Tal van bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Zoals, kastelen, de nieuwe Hollandse waterlinie, de forten, de molens, kanovaren, karten, en nog veel meer.

Wij zijn een simpele camperplaats, zonder luxe maar met veel gastvrijheid. Bij ons staat de koffie klaar. Houd je van pony’s en paarden? kom dan bij ons kamperen tussen de paarden. Op onze camping met paarden kun je met diverse paarden cursussen meedoen. Kinderen tot 12 jaar kunnen pony rijden. Ritjes of pony rijles krijgen. Natuurlijk kan je ook alleen van onze paarden genieten als je kampeert.

Voor de volwassenen hebben we ook diverse spirituele workshops zoals coaching en meditaties. Wij zijn altijd in voor een goed gesprek en hebben voor iedereen een luisterend oor. 

Tot ziens bij camping de Eendenkooi te Waardenburg

Reserveren en contact 0620268488

Call Now Button