SVR camping

SVR camping in Waardenburg

Kom kamperen op SVR camping ”de Eendenkooi in Waardenburg. Je vind ons kleine kampeerveld  tussen Utrecht en Den Bosch midden Nederland, het land van Maas en Waal. Beter bekend als het rivieren gebied.

Onze boeren camping is gelegen nabij de uitvalswegen op de grens van Brabant en Gelderland en is zeer makkelijk te bereiken.

Wat onze SVR camping zo gezellig maakt is de gastvrijheid en maar 15 plekken voor caravans, campers en tenten. Dus kleinschalig kamperen met mooi en schoon sanitair.

Vanaf het kampeerveld kun je uiteraard heerlijk wandelen en fietsen door de betuwe. Onze locatie is hiervoor een perfecte basis. Aan de rand van een natuurgebied.

Camping met paarden

Ben je gek op pony”s en paarden? dan ben je hier op de juiste plek. Je kan onze privé paarden en pony’s knuffelen , poetsen, schoonmaken etc. En je kan op afspraak diverse kleine cursussen boeken als je komt kamperen. Boek een cursus ponyrijden. Ja onze minicamping ie een echte camping met paardenHeb je geen eigen tent of caravan, dan hebben kan je bij ons een caravan huren inclusief een arrangement met pony ritjes

De volwassenen kunnen bij ons ook meedoen aan een meditatie of paarden coaching. Onze camping ligt in de natuur met een stads tintje. Dit houd in dat je vanaf ons kampeerveld te Waardenburg makkelijk naar diverse plaatsen in de regio kan. Er zijn in de omgeving diverse bezienswaardigheden. 

Het is ook leuk om ergens eens een leuk terrasje op te zoeken, of een keer naar de wekelijkse markt te gaan. en je bij ons aan het kamperen en je wilt winkelen dan zit je niet ver van de grote steden Utrecht en Den Bosch. 

Kleinere plaatsen omgeving Minicamping de Eendenkooi zijn Neerijnen, Geldermalsen, Haaften, Deil, Hellouw, Herwijnen, Tricht, Buurmalsen.  

In de omgeving zijn er ook diverse activiteiten te doen, zoals kanovaren op de Linge, zwemmen of sporten. In Waardenburg is zelfs een motto cross baan. Breng een bezoek aan landgoed Mariénweerdt, daar ben je binnen 10 min. 

Onze SVR camping heeft dus een goede locatie een stukje natuur en een stukje stad. Wij verwachten gezellig mensen die zichzelf kunnen vermaken. met alles wat onze regio aanbied. 

Wij zien u graag op minicamping de Eendenkooi.

reserveren en contact 0620268488C

Call Now Button