Kleine camping

Zoek je een kleine camping in Gelderland of Brabant? omgeving Tiel , Zaltbommel Den Bosch , Utrecht. Leuk en simpel zonder overbodige luxe? Zonder speel toestellen , zwembad en horeca? Dan ben je bij ”minicamping de Eendenkooi” in Waardenburg aan het juiste adres. Wij bieden gezelligheid voor jong en oud, en bieden een kampeerveld waar iedereen welkom is. Houd je ook nog van een boerencamping en een beetje drukte in plaats van de stilte? Boek dan een kampeerplek op ons trekkersveld. Onze SVR camping ligt niet afgelegen.

Kleine camping met pony’s en paarden

Wie van dieren houd is op onze kleine kampeerveld op het juiste adres. Wij hebben 2 pony’s en 3 paarden. Op de pony’s kan je pony ritjes verdienen bij een arrangement van 3 overnachtingen voor een half uurtje. Voor het ponyrijden hebben wij een echte instructrice met jaren lang rij ervaring. Dus leer je echt paardrijden. Wij zijn een echte camping met paarden. Onze camping Betuwe is gelegen in het rivieren gebied. Beter bekend als het land van Maas en Waal. Je vind onze minicamping dichtbij Neerijnen, Geldermalsen, niet ver van de a2. Dus zeer goed bereikbaar.
 

Kleine camping Nederland

 

Wij hebben plaats voor 15 eenheden, tenten caravans en campers, ja wij zijn ook een camper camping. Je kan met een camper van gemiddeld 10 m het terrein op.
In onze omgeving heb je diverse  bezienswaardigheden.  En in de omgeving genoeg activiteiten te beleven. Ons kampeerveld beschikt over 16 ampére stroom en een mooi sanitair gebouw. Wij nodigen je uit om een plek te reserveren en te genieten van de velen fietsroutes die onze omgeving te bieden heeft. 

Fiets langs de Linge route, bezoek leuke plaatsen zoals Neerijnen, fiets eens naar Culemborg, Tiel of Gorinchem. Bezoek één van de velen kastelen in de omgeving. Of een fort. Voor de kinderen zijn er diverse leuke dingen in de omgeving te doen. 

Wij zijn gastvrij en ontvangen iedereen met open armen. Wil je persoonlijke aandacht en ben je in voor een gezellige babbel, kom ons dan een bezoek brengen. 

 

reserveren en contact 0620268488

Call Now Button