Boerencamping Nederland

Boek een paar dagen voor een leuk uitje met of zonder kinderen een boerencamping Nederland. Ben je op doortocht? Breng een bezoekje aan ‘camping de Eendenkooi’ in Waardenburg. Onze camping ligt in het rivierenland, het land van Maas en Waal. Wij zijn een kleine leuke SVR camping met 15 kampeerplekken. Onze kleine camping heeft een goed sanitair gebouw met een chemisch stortbak.  Als je ons bezoekt is er altijd een warm welkom. Wij spreken 7 talen. 

Boerencamping Nederland

Wij hebben een super leuk kampeerveld en iedereen is welkom die van eenvoud en simpel houd, zoals het kamperen bij de boer zonder enigen form van luxe op de stroom na. Heb je een camper en ben je avontuurlijk aangelegd en hou je van reizen? Wij zijn een camper camping, en campers tot een lengte van wel 9 meter kunnen ons terrein op. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor caravans en tenten.

Als je door Nederland rijd met je camper en je zoekt een camper plaats op weg naar een Europese bestemming in Europa kan je bij ons een stop over maken. 

Wij zijn open en gastvrij. Ben je in voor een goed gesprek? Het is altijd gezellig, je kan bij ons ook een hapje en een drankje bestellen na de lange rit die je achter de rug hebt.

Als je  arriveert op onze boeren camping krijg je een fiets kaart met vele fiets routes en heel veel bezienswaardigheden die je op de routes tegen komt.

Caravan huren

Heb je geen eigen kampeermiddel dan kan je onze caravan huren met alle voorzieningen, in combinatie met een pony arrangementje. Bij 3 overnachtingen kunnen de kinderen tot 12 jaar af en toe pony ritjes rijden, als een echte cowboy. Met een westernzadel

Pony’s en paarden camping

Degene die gek zijn op pony’s, je komt op een camping met paarden. Wij bieden diverse cursussen aan. Pony rijden voor kinderen tot 12 jaar. Natuurlijk mogen de kids de paarden knuffelen, poetsen. En voor volwassenen is er coaching met paarden, spiegelen, leren met paarden omgaan. Een meditatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn gastvrij en verwelkomen je graag op ons kampeer terrein.

reserveren en contact 0620268488

Call Now Button