Camping Linge

Camping de Eendenkooi in Waardenburg ligt niet ver van de Linge. Overal in de omgeving om onze camping heen vind je de Linge rivier. Het gebied van de uiterwaarden, de Linge streek met vele fiets en wandelroutes. En de bloesem tochten. Een prachtige groene en waterrijke plattelandsgemeente met een agrarisch karakter. Zo laat West- Betuwe zich graag omschrijven. De rivieren de Linge en de Waal zetten hun stempel op het gebied.

Vele fiets routes richting Leerdam, Tiel, Neerijnen, Zaltbommel, Culemborg, teveel om op te noemen. Met natuurlijk de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Het land van Maas en Waal.

Fiets de Linge route en geniet van de pittoreske dorpen, ongerepte natuur en veel bijzondere culinaire en culturele adressen. Stap op de fiets en en ontdek de verleidingen van de Linge. 

Reserveer een plekje op onze ‘camping de Eendenkooi’. Geniet van onze pony’s en paarden om je heen, ja wij zijn een camping met paarden. Je kampeert tussen onze hobby paarden. Een kleine SVR camping, 15 plekken, gastvrij en veel persoonlijke aandacht voor wie dat leuk vind.

Op verzoek kan je aan diverse cursussen deelnemen. Ook is er voor kinderen tot 12 jaar pony rijden. Voor de volwassenen onder ons kun je een cursus coaching of spiegelen met paarden boeken.

Ons kampeerveld beschikt over een goed en schoon sanitair gebouw, en is dames en heren gescheiden. 

Zoek je een plek met je camper?Wij zijn ook een camper camping en je kan ook bij ons een plekje reserveren. Campers tot 9 meter zijn welkom. Wij hebben een chemisch stortbak. voor de toiletten.

Onze minicamping ligt gunstig vanaf de a2 . Onze camping is een combinatie van geluid en rust. Wil je niet helemaal afgesloten en in stilte zitten van de buitenwereld, kom dan gezellig naar ‘camping de Eendenkooi’.

reserveren en contact 0620268488

Call Now Button