Camping Tiel

 

Zoek je een leuke camping Tiel? Kom kamperen op camping de Eendenkooi in Waardenburg. Als je geen camper camping of camping met paarden kan vinden. Onze camping ligt 15 auto minuten vanaf  Tiel aan de rand van natuurgebied de Eendenkooi in Waardenburg. Aan de andere kant van de brug.

Camping omgeving Tiel

Wij zijn kleinschalig en een echte SVR camping, midden Nederland. Je vind ons in het land van Maas en Waal. Beter bekend als het rivierengebied. Je vind ons omgeving Zaltbommel, Utrecht, Den Bosch, Neerijnen, Geldermalsen, Haaften, Tuil, Deil. Gelegen in de betuwe.

Wil je mooie fietsroutes rijden en beziens waardigheden bekijken? Als je komt kamperen geven wij je gelijk een plattegrond van diverse mooie fietsroutes. Van de Linge fietsroute, tot routes naar Culemborg en Zaltbommel. Een goede fietskaart met diverse knoop punten van start tot eind. De kaart bied ook een compleet wandelnetwerk. Deze kaart krijg je van ons als je aankomt op de camping.

Onze camping heeft 15 kampeerplekken goed en schoon sanitair. En heeft 16 ampére stroom aansluitingen. Onze camping heeft geen overbodige luxe, maar is een beetje back to basic. Beter bekend als boeren camping.

Pony’s en paarden 

Je kampeert gezellig tussen onze pony’s en paarden. 

Bij ons is iedereen welkom jong en oud. Verder geven wij voor de liefhebbers diverse cursussen met meditaties en lichaamstaal met paarden. En voor de kids tot 12 jaar is er ponyrijden, of beginners rijles. Dit allemaal onder volledige begeleiding. Voor de kinderen hebben wij 2 ondeugende shetland pony’s met cowboy zadels. Boek je 3 overnachtingen krijgen de kinderen een paar gratis pony ritten.

Ben je gek op dieren, wij hebben een Gans en 2 smaragd eenden, met de Naam Gansje, Kwek en Duck, en er lopen een aantal katten die wij opvangen, dit zijn ooit zwerfkatjes geweest.

Wil je genieten van de vrijheid? En van het uitzicht naar de paarden? Kom en geniet van minicamping de Eendenkooi in Waardenburg.

Caravan huren

Heb je zelf geen kampeermiddel? Dan kan je onze caravan huren, compleet ingericht, eventueel met een arrangement pony rijden. Dit ook weer als je 3 nachtjes blijft slapen.

Wij zij een SVR camping bij Tiel. Dus kan je geen kampeerplek op een camping in Tiel vinden? Bel en boek een plekje aan de overkant van de Waal.

reserveren en contact 0620268488

Call Now Button