Camping Zaltbommel

Zoek je een leuke camping Zaltbommel?. Kom kamperen op camping de Eendenkooi in Waardenburg. Als je geen camper camping of camping met paarden kan vinden. Onze camping ligt 5 auto minuten vanaf Zaltbommel aan de rand van natuurgebied de Eendenkooi in Waardenburg. Aan de andere kant van de brug.

camping omgeving Zaltbommel

Wij zijn kleinschalig en een echte SVR camping midden Nederland. Je vind ons in het land van Maas en Waal. Beter bekend als het rivierengebied. Je vind ons omgeving Tiel, Utrecht, Den Bosch, Neerijnen, Geldermalsen, Haaften, Tuil, Deil. 

Wil je mooie fietsroutes rijden en beziens waardigheden bekijken? Als je komt kamperen geven wij je gelijk een plattegrond van diverse mooie fietsroutes. Van de Linge fietsroute, tot routes naar Culemborg en Tiel. Een goede fietskaart met diverse knoop punten van start tot eind. De kaart bied ook een compleet wandelnetwerk.

Onze camping heeft 15 kampeerplekken goed en schoon sanitair. En heeft 16 ampére stroom aansluitingen. Onze camping heeft geen overbodige luxe, maar is een beetje back to basic.

Je kampeert gezellig tussen onze pony’s en paarden.

Bij ons is iedereen welkom jong en oud. Verder geven wij voor de liefhebbers diverse cursussen met meditaties en lichaamstaal met paarden. En voor de kids tot 12 jaar is er ponyrijden, of beginners rijles. Dit allemaal onder volledige begeleiding. Voor de kinderen hebben wij 2 ondeugende shetland pony’s met cowboy zadels.

Wil je genieten van de vrijheid? En van het uitzicht naar de paarden? Kom en geniet van minicamping de Eendenkooi in Waardenburg.

Caravan huren

Heb je zelf geen kampeermiddel? Dan kan je onze caravan huren, compleet ingericht, eventueel met een arrangement pony rijden.

Wij zij een SVR camping bij Zaltbommel. Dus kan je geen kampeerplek op een camping in Zaltbommel vinden? Bel en boek een plekje aan de overkant van de Waal.

reserveren en contact 06202848

Call Now Button