Wintercamping

Wintercamping wat is dat? Heel simpel kamperen in de winter. Dus eigenlijk kamperen het hele jaar door. Tuurlijk in de winter is het koud, maar als je een goede caravan hebt of een tent met een kacheltje of extra warme thermo slaapzakken en thermo kleding kan kamperen in de winter heel gezellig zijn. 

Wintercamping

Onze sanitaire unit is voorzien van centrale verwarming, dus je kan er ook in de winter een heerlijke warme douche nemen. In deze tijd wintertijd waar het grauw en kil is, is het misschien fijn om even erop uit te gaan en op onze wintercamping te vertoeven. 

Wij hebben een SVR camping, camper camping of boeren camping, noem het zoals jij wilt. Wij profileren ons ook als paarden camping. Je moet wel van dieren houden. Al hoewel je de paarden en ponies niet naast je tent of caravan ziet lopen. ze zijn verderop het land aanwezig. Het mooiste is natuurlijk als het zou sneeuwen maar dat hebben wij niet in de hand. 

Dus ben je thuis zat en wil je er even tussen uit voor 1 of meerdere nachten, boek dan bij ons een winter plekje op camping de Eendenkooi in Waardenburg. In dit gebied kan je lekker wandelen of een frisse neus halen op de fiets. 

Voor de kinderen tot 12 jaar is er ponyrijden onder volledige begeleiding

Ja, helaas word het snel donker maar dat heeft ook zijn charmes. Heb je een vuurkorfje met hout bij je, dan kan je deze voor je eigen tent of caravan aansteken. Let wel op, wees voorzichtig met vuur. Eens moet de eerste keer zijn om in de winter te kamperen. Maar ja ben je een bikkel dan ben je bij ons welkom. 

In de noordelijke landen zoals Zweden, Denemarken, kamperen mensen al jaren in de sneeuw. Trotseer de kou, doe eens iets anders dan alleen maar in de zomer kamperen. Wil je niet kamperen , dan kan je altijd nog een b&b kamer in onze boerderij reserveren. Je bent welkom bij ons op camping de Eendenkooi te Waardenburg. 

Wij, Shirley en Jane verwelkomen jullie

reserveren en contact 0620268488

Call Now Button