Camping Betuwe

 

Reserveer een kampeerplek op camping Betuwe ‘de Eendenkooi in Waardenburg’. Gelegen aan een de rand van een mooi natuurgebied in de uiterwaarden. Beter bekend al het rivierenland, uiterwaarden. Het land van Maas en Waal.

Prachtige fietsroutes sieren het geheel evenals de vele bezienswaardigheden die deze omgeving laat zien. Zodra je ons kampeerveld betreed krijg je een fiets kaart met alle fietsknoop punten die je de weg wijzen in de omgeving. 

SVR camping Betuwe

Onze SVR camping in de betuwe is een goede startbasis voor fietsers en wandelaars. Wil je richting de Linge, Tiel, Gorinchem of Zaltbommel? Alles is goed vanaf onze camping bereikbaar.

Camping over betuwe is een minicamping met 15 plaatsen, waar je met je caravan en tent terecht kan. wij hebben ook camper plaatsen voor campers met max 9 meter lengte.  Wij zijn heerlijk ouderwets een trekkers veld zoals het simpele kamperen bij de boer. Een echte boerencamping Nederland. Back to basic. Je vind bij ons geen kinder speel toestellen, zwembaden of overbodige luxe.

Onze camping beschikt over voldoende en goed sanitair met een chemisch stortbak. En de stroom aansluitingen hebben 16 ampére.

Caravan huren

Wil je er eens tussen uit? en heb je zelf geen kampeermiddel? Wil je een caravan huren? Huur dan onze grote tour caravan met eigen voorzieningen. Als je 3 overnachtingen boekt dan kunnen de kinderen tot 12 jaar pony rijden op onze shetland pony’s met western zadels. Rijden als een echte cowboy. 
 

Pony’s en paarden

Voor de volwassenen onder ons hebben we spiegelen met paarden, natuurlijk mogen de volwassen kampeerders ook kennis maken met onze paarden. Alles onder volledige begeleiding. Wij zijn een echte camping met paarden

Je kampeert met uitzicht op onze pony’s en paarden. Dus zoek je een gezellige kampeerplek en wil  je genieten van onze viervoeters? Boek dan een camping in de Betuwe.  

reserveren en contact 062028488 

Call Now Button