Camping Brabant

 

Kom kamperen in Waardenburg. Onze camping ligt aan de rand van natuurgebied de Eendenkooi in de uiterwaarden. Het land van Maas en Waal. Beter bekend als het rivieren gebied. Onze klein camping Brabant is gelegen op de grens van Brabant en Gelderland, tussen Utrecht en Den Bosch. Op de route van de A2.

Waarom een plekje reserveren op ‘camping de Eendenkooi’? Natuurlijk omdat wij gastvrij zijn met een warm welkom. Wij hebben een gezellig kampeerveld/trekkers veld. En iedereen is welkom. In de omgeving van onze camping zijn genoeg activiteiten te beleven en bezienswaardigheden te bekijken. Wij hebben geen stilte camping want er is altijd leven om je heen.

Vanuit onze camping heb je verschillende routes om te fietsen. Zoals de Linge fietsroute, of de route naar Tiel en Culemborg. 

Camping Brabant pony’s en paarden

SVR camping ‘de Eendenkooi’ is een paarden camping, pony camping, en een camper camping, niet ver van de snelweg gelegen. Natuurlijk hebben wij ook plekken voor de kampeerders met een tent. Ons kampeer terrein is voorzien van 16 ampére stroom aansluitingen.

Voor de kids tot 12 jaar ponyrijden onder begeleiding. Als je 3 overnachtingen boekt met je eigen kampeermiddel of onze tent huurt, kunnen de kinderen als ze een handje helpen gratis pony rijden. Wij hebben een aantal pony en paarden waaronder 2 leuke shetlanders die de kinderen kunnen poetsen, knuffelen en verzorgen. 

Wil je als een echte cowboy met een westernzadel rijden op jouw verzorg pony? Dan kan dat.

Caravan huren

Heb je geen eigen caravan, camper of tent. Dan kan je bij ons een grote tour caravan huren. De caravan is per nacht of meerder nachten te huur met het gebruik van het sanitair op de camping. En er is plaats voor 4 personen. Kom je ruimte tekort, kun je altijd nog een bijzet tent erbij zetten.

Laat je verassen en kom kamperen tussen onze pony’s en paarden.

 

reserveren en contact 062028488

Call Now Button