Camping Gelderland

Kom kamperen op camping/trekkersveld ‘de Eendenkooi in Waardenburg’ camping Gelderland. Wij zijn een gezellige SVR camping gelegen in het land van Maas en Waal. Beter bekend als het rivieren gebied.

Onze kleine camping is een echte paarden camping, pony camping en camper camping. 

Ben je op doorreis over de a2 breng dan een bezoek en stationeer op ‘minicamping de Eendenkooi’.  Geniet van onze gastvrijheid en van de natuur.

Ons kampeerveld ligt niet helemaal in de rust, niet afgelegen en in stilte. Maar is een combinatie van leven en natuur. We zitten niet ver van de snelweg, maar het is op de achtergrond net het ruizen van de zee. 

Onze trekkers veld is een perfecte basis voor de vele bezienswaardigheden in en om Waardenburg, gemeente Neerijnen. Fiets de Linge route, en ontdek onderweg de karakteristieke en pittoreske dorpjes, culinaire en culturen adresjes, oude forten. Of bezoek de molens

De route volgt tussen Geldermalsen en Gorinchem beide zijden van de rivier , vooral in de bloesemtijd een echte aanrader. Plan zelf een fietsroute met het fietsknooppuntensysteem. 

Door heel west-betuwe zijn mooie fiets en wandelroutes te vinden. De ene is heerlijk lang en ontspannend de andere kort en relaxt. Waai lekker uit op de dijken, kom langs rivieren, uiterwaarden en bloesemrijke boomgaarden.

Onze camping is voor jong en oud, iedereen is welkom. Voor kinderen tot 12 jaar pony rijden, basis rijlessen en voor de volwassen mensen cursussen met onze paarden. Of reiki of meditatie

Bij een reservering van 3 dagen en een handje hulp bij het verzorgen van onze paarden en pony’s, kunnen de kinderen tot 12 jaar een pony rit verdienen. Denk hierbij aan poetsen, stallen schoonmaken, knuffelen met onze paarden, aaien, land schoonmaken. 

Onze camping beschikt voor 15 plaatsen over goed en voldoende sanitair inclusief een chemisch stortbak

Reserveren en contact 0620268488

Call Now Button